شناسنامه دار شدن و کاهش ۱۲ درصدی قیمت گوشت در کشتارگاه تبریز برای نخستین بار در کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،دکترکریم قدرتی مدیر عامل کشتارگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: از آغاز طرح شناسنامه دار کردن گوشت‌ها به تفکیک نر و ماده و تعیین سن احشام و ثبت آن‌ها در شناسنامه گوشت، و ثبت مشخصات کامل گوشت بر روی بسته‌ها کد آن از طریق سامانه کشتارگاه نیز قابل پیگیریست و مردم استان با اعتماد بیشتری نسبت به انتخاب خرید‌ها اقدام می‌کنند.

 او با اجرای این طرح که با استقبال مسئولان و مردم استان روبرو شده، ضمن حذف دلالان و واسطه‌های مزاحم در چرخه تولید و توزیع گوشت در جامعه، از ورود گوشت‌های ناسالم و آلوده به بازار ونیز سواستفاده‌های بهداشتی نیز جلوگیری می‌شود.

او با اشاره به راه اندازی مجموعه بسته بندی فراورده‌های گوشتی در کشتارگاه تبریز افزود: طبق هماهنگی با ستاد تنظیم بازار قیمت تمام شده گوشت در فروشگاه‌های عرضه مستقیم برای مصرف کننده نسبت به ۳ ماه قبل بیش از ۱۲ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/