ابتکار تکنسین اورژانس شیراز ثبت اختراع شد

ثبت کشوری ابتکار تکنسین اورژانس شیرازبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدجواد مرادیان مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با تلاش یکی از تکنسین‌های اورژانس شیراز، برچسب نشان دارو برای کیف دارویی طراحی و پس از تایید و بررسی واحد بهبود کیفیت به مرحله اجرا درآمد.

او، بیان کرد: حسین معین جهرمی مبتکر این طرح، تکنسین اورژانس شیراز است که به دلیل مواجهه خود با این چالش، در مسیر حل این موضوع به چنین راه حل کاربردی و مفیدی رسید.

مرادیان تصریح کرد: این برچسب حاوی اطلاعاتی مانند نام دارو، دوز مصرفی در بزرگسالان و کودکان، روش مصرف و نحوه مصرف دارو در مادران باردار، کودکان و دوران شیردهی است.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه با اعلام حمایت از ایده‌های نو، از تکنسین‌ها و کارشناسان اورژانس فارس درخواست کرد تا با ارائه ایده‌ها و خلاقیت‌های خود، مرکز اورژانس را در مسیر خدمت هرچه بهتر به نیازمندان یاری کنند.

انتهای پیام/ت