هیئت کوهنوردی مهاباد به کوهنوردان در خصوص احتمال ریزش بهمن هشدار داد

هیئت کوهنوردی مهاباد به کوهنوردان در خصوص احتمال ریزش بهمن هشدار دادافشردل رئیس هیئت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: پس از بارش‌های اخیر و افزایش چند روزه دمای هوا احتمال ریزش بهمن در ارتقاعات و مناطق کوهستانی زیاد است بنابراین کوهنوردان و رانندگان توصیه‌های ارائه شده در این خصوص را جدی بگیرند.

او با بیان اینکه گرمای هوا باعث سست شدن برف‌ها می‌شود، افزود: پس از بارش سنگین و سرمای شدید قسمتی از برف‌ها دچار یخ زدگی می‌شود و پس از اینکه هوا رو به گرمی می‌رود، باعث می‌شود که لایه‌های زیرین برف سست شده و با کوچکترین صدا یا لغزش ریزش کرده و ایجاد بهمن کند.

افشردل اضافه کرد: کوهنوردان تا حد امکان از انجام کوهنوردی و صعود‌ها پرهیز کنند چرا که خطر سقوط بهمن بویژه در ارتفاعات بسیار محتمل است.

هم‌اکنون ۸۰۰ ورزشکار عضو تیم‌های مختلف هیئت کوهنوردی این شهرستان هستند و کوهنوردی از رشته‌های محبوب ورزشی در بین شهروندان به‌ویژه خانواده‌های مهابادی است.

انتهای پیام/ج