تحصن پلیس فرانسه در مقابل سالن اپرای پاریس

پلیس فرانسهبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، کارکنان پلیس فنی و علمی فرانسه که از ۶ هفته قبل در اعتراض به اصلاحات بازنشستگی دولت امانوئل مکرون اعتصاب کرده‌‎اند، با تحصن در مقابل سالن اپرای پاریس، پایتخت این کشور در حالیکه بطور مصنوعی خود را آغشته به خون کرده‌اند برای ساعت‌ها روی زمین دراز کشیده‌اند.

این در حالی است که از هفته‌های گذشته مردم فرانسه در پاریس در اعتراض به اصلاح قانون بازنشستگی در تظاهراتی علیه دولت مکرون شعار می‌دهند.


بیشتر بخوانید:


پلیسی فنی و علمی فرانسه وظیفه حضور در صحنه‌های وقوع جرم و جمع آوری اطلاعات اولیه، آثار انگشت و DNA را برای بررسی در آزمایشگاه بر عهده دارد.

پلیس فنی و علمی فرانسه که در مجموع ۲۶۰۰ نفر نیرو دارد، به ابهامات درباره وضعیت بازنشستگی با توجه به سختی کار و ماموریت‌های کاری و تبعیض نسبت به سایر نیرو‌های پلیس معترض هستند.

انتهای پیام/