عبور یک ناو آبی خاکی آمریکا از تنگه هرمز

عبور یک ناو آبی خاکی آمریکا از تنگه هرمزبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از استرایپس، آمریکا کشتی آبی خاکی یو اس اس باتان را به منطقه خلیج فارس اعزام کرد.

بر این اساس، این کشتی آبی خاکی به همراه ۲۵۰۰ نظامی به وسیله دو کشتی جنگی دیگر با گذشتن از تنگه هرمز وارد خلیج فارس شدند.

یکی از مقامات آمریکایی حضور این ناو در خلیج فارس را در راستای تعهد آمریکا به شرکای این کشور در خلیج فارس دانست.

با تشدید تنش‌ها در منطقه به دلیل ترور سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران از سوی نیرو‌های تروریست آمریکایی، واشنگتن قوای نظامی خود در منطقه را تقویت کرده است. این در حالی است که کنت مک کنزی، فرمانده سنتکام از احتمال اقدام تلافی جویانه ایران برای هدف قرار دادن تروریست‌های آمریکایی در منطقه خبر داده است.

انتهای پیام/