توان نجاتگران بوشهری برای کمک به آسیب دیدگان حوادث جاده‌ای افزایش یافت

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: دوره تخصصی پایه جستجو و نجات در حوادث حمل ونقل جاده‌ای با حضور ۴۰ نفر از نجاتگران پایگاه‌های امداد و نجات بین شهری استان از ۲۱ بهمن آغاز شده و تا ۲۵ بهمن ادامه دارد.

غلامرضا حاجیانی ادامه داد: هدف از برگزاری این دوره بالا بردن توان عملیاتی نیرو‌های حاضر در حوادث و سوانح برای امدادرسانی به موقع به حادثه دیدگان است.

او افزود: پیش آمادگی در مدیریت بحران و کیفیت خدمات رسانی عملیات امداد و نجات در زمان سوانح جاده‌ای و سایر حوادث از محور‌های آموزشی این کارگاه است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر توضیح داد: آشنایی با تجهیزات سبک و نیمه سنگین (هیدرولیک، پنوماتیک و خودرو ست نجات)، تثبیت پزشکی، ارزیابی و انتقال مصدوم و کار با خودروی آمبولانس و نجات و آشنایی با بالگرد از مباحث این دوره آموزشی است.

حاجیانی بیان کرد: ارزیابی صحنه تصادف، دسترسی، رها‌سازی و تثبیت فیزیکی مصدوم، چگونگی برنامه ریزی امدادی در حوادث رانندگی و تثبیت صحنه حادثه نیز از دیگر محور‌های آموزشی ارائه شده این دوره است.

او گفت: ۹پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جمعیت هلال‌احمر در جاده‌های استان بوشهر، مشغول خدمت رسانی هستند.

انتهای پیام/ک