راه ارتباطی ۵۳ روستای استان کردستان به دلیل کولاک مسدود است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،  دانش زندی با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از جاده های منتهی به شهرستان سقز از جمله سقز - بانه، سقز - دیواندره شاهد وزش شدید باد و کولاک است ،گفت:برای تردد ازاین مسیرها رانندگان باید  از زنجیر چرخ استفاده کنند.

اومچنین از بازگشایی محور سقز - مریوان خبر داد و افزود: این محور روز گذشته به علت شدت کولاک برای افزایش ایمنی سفرها بسته شد و از ورود خودروها به این مسیر ممانعت بعمل آمد.

رییس مرکز مدیریت راه های راهداری، حمل و نقل جاده ای کردستان بیان کرد: هم اکنون راه ارتباطی ۵۳ روستای استان نیز به دلیل کولاک مسدود شده که راهداران برای بازگشایی این مسیرها فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

زندی یادآور شد: راهداران در روز گذشته ۲ هزار و ۴۰۴ کیلومتر عملیات برف روبی در محورهای بین شهری و ۸۵۰ کیلومتر نیز در محورهای روستایی انجام دادند.

او تاکید کرد: ۶ مورد ریزش برداری بهمن و رهاسازی ۲۸۰ خودرو و اسکان ۲۱۰ مساقر در راه مانده در راهدارخانه های استان از خدمات ارائه شده توسط راهداران در شب گذشته است.

انتهای پیام/م