تشکیل ۱۷ پرونده تخلف انتخاباتی در خراسان رضوی
تشکیل ۱۷پرونده تخلف انتخاباتی در خراسان رضویبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امیر مرتضوی معاون امور اجتماعی، فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی در جلسه ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: در این دوره انتخابات صمیمیت، همدلی و هم افزایی خوبی را شاهدیم و رصد‌های انجام شده نشان دهنده کاهش تخلفات است.

او ادامه داد: شعب ویژه‌ای با حضور معاونین دادستان در مرکز استان، در حوزه فضای مجازی و در شهرستان‌ها تشکیل شده که آماده رسیدگی به تخلفات احتمالی است.

 معاون امور اجتماعی، فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: پنج هزار و ۴۰۰ دیده بان مردمی پیشگیری از وقوع جرم آموزش دیده‌اند و اخبار و اطلاعات را از جرایم و تخلفات اعلام می‌کنند.

مرتضوی به همکاری و برگزاری جلسات مشترک با مسولان شورای تامین ۲۳ شهرستان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: با برگزاری جلسات و هماهنگی با دستگاه‌های مختلف در زمینه پیشگیری از تخلفات به توفیقات خوبی دست یافته‌ایم.

او با اشاره به اینکه در حوزه فرصت‌ها و تهدیدات انتخاباتی راهکار‌ها تدوین شده است ادامه داد: در چند حوزه انتخابیه مشکلاتی داشتیم که با حضور معاون سیاسی استاندار مشکلات بر طرف شد.
 

 خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد


محمد علی نبی پور مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی هم در این باره گفت: در مجموع چهار هزار و ۲۳ شعبه اخذ رای در ۱۲ حوزه انتخابیه برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان در نظر گرفته شده است که هزار و ۶۱۲ شعبه آن در روستاهاست.

او ادامه داد: به دلیل احتمال مراجعه بیش از حد معمول رای دهندگان به حدود هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای، برای این شعب به جای پنج نفر عامل اجرایی هفت نفر در نظر گرفته شده است.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی گفت: در تبلیغات و جریان سازی‌های انتخاباتی در استان فرایند معیوب و غیرامنیتی نداشتیم.
 
منبع؛ ایرنا

انتهای پیام//ف.ک