در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
تمهیدات مترو برای مقابله با ویروس کرونا

فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تمهیدات مترو برای ضدعفونی کردن ایستگاه‌ها و قطار‌ها اظهار کرد: مترو تهران فرآیند مقابله با ویروس کرونا را در دستور کار خود قرار داده و اقدامات پیشگیرانه به جهت گندزدایی و ضدعفونی کردن محیط در حال انجام است.

مدیر عامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه مترو گفت: در راستای ضدعفونی کردن مترو، تعامل‌هایی با شهرداری صورت گرفته است.

او ادامه داد: تمام تلاش خود را برای مقابله با این ویروس انجام می‌دهیم.

نوبخت گفت: در راستای افزایش توان مقابله با این بیماری، نشستی با وزارت بهداشت تا فردا صبح برگزار خواهد شد.

مدیر عامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه با اشاره به برخی اخبار مبنی بر تعطیل شدن ایستگاه مترو شوش به علت پاکسازی ناشی از مشکوک شدن به ویروس کرونا افزود: این ایستگاه اکنون در دست بهره برداری است. همچنین یک مورد مشکوک در این ایستگاه مشاهده شد، که بلافاصله با مراجعه اورژانس مسافر به بیمارستان منتقل شد و نظافت ایستگاه نیز انجام شد، البته درباره مشکوک بودن به قطعیت نمی‌توان در این مورد اظهار نظر کرد.

انتهای پیام/