استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین، بهترین راهکار مقابله با ویروس کرونا

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   افشین دلشاد گفت : جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر، مرغ و گل کلم از منابع غذایی ویتامین k است.

او غذا‌هایی نظیر فلفل قرمز و سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی را منابع غذایی سرشار از ویتامین C ذکر کرد.

دلشاد درخصوص منابع غذایی ویتامین B خاطرنشان کرد: گوشت سینه بوقلمون و مرغ، گوشت گوساله، ماهی تن، دانه‌های آفتابگردان، دانه‌های کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به استفاده ماهی هالیبوت، ماهی کپور، ماهی سالمون، انواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی، تخم مرغ و شیر به منظور تامین ویتامین D۳ بدن اشاره کرد.

دلشاد در ادامه سخنان خود مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه A را شامل سیب زمینی شیرین، کلم بزرگ، هویج، اسفناج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز و تن ماهی عنوان کرد.

او یادآور شد: اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال سرشار از ویتامین‌های گروه B۹ است.

این مسئول به منظور تامین ویتامین E مورد نیاز بدن، استفاده از مواد غذایی مانند فندق، بادام، دانه‌های آفتاب گردان، انبه، بروکلی، اسفناج، کدو، فلفل دلمه ای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی را توصیه کرد.

انتهای پیام/ه