راه یابی به مرحله نهایی جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری

راه یابی به مرحله نهایی جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکریبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرزاد رحیمی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری گفت: دو نمایش از این استان به مرحله نهایی هجدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه یافت.

او افزود: در مرحله‌ی نخست این جشنواره ۴۸۴ نمایش تولید شد که از میان این تعداد، ۳۵۶ نمایش صحنه‌ای به مرحله استانی راه پیدا کرد و در نهایت ۹۵ نمایش از ۳۱ استان کشور به مرحله بازبینی آثار رسید.

رحیمی اضافه کرد: هیئت داوران بخش صحنه‌ای این جشنواره متشکل از آزاده پورمختار، حسن دادشکر و سامی صالحی از میان ۹۵ نمایش، ۱۵ اثر را به عنوان راه یافته به مرحله نهایی معرفی کردند.

او ادامه داد: بر اساس رأی داوران از استان چهارمحال و بختیاری دو نمایش «سیاه دل» اثر معصومه گودرزی و «لکه پر ماجرا» از سپیده ابراهیمی به عنوان راه یافتگان به مرحله نهایی بخش صحنه‌ای هجدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون معرفی شدند.

انتهای پیام/ف