تدابیر مدیریت بحران استانداری اصفهان در مناطق سیلابی جنوب و غرب
منصور شیشه فروش، رئیس کارگروه مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: پس از تشکیل جلسه مدیریت بحران در زمینه اقدامات پیشگیرانه در مناطق سیلابی، همه وظایف مصوب شده به دستگاه‌های اجرایی و امدادی بصورت ویژه ابلاغ شد.

او ادامه داد: این دستگاه‌ها در روستاها، دهیاری‌ها و شهر‌ها برای ارائه خدمات لازم به مردم عزیزمان استقرار پیدا کرده اند. اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از سیلاب از جمله لایروبی رودخانه‌ها و رسوب زدایی دهانه پل‌ها و همچنین اعلام هشدار به ساکنین مناطق در معرض خطر بصورت پیامکی صورت گرفته است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: در مناطق جنوبی وزش باد و در مناطق غربی استان، بارش باران را شاهد بوده ایم. همچنین در ارتفاعات شمالی شاهد بارش برف بوده ایم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان اصفهان درباره میزان بارش‌ها گفت: در فریدون شهر بیش از ۷۰ میلیمتر، در چادگان ۶۳ میلیمتر ودر خوانسار ۷۳ میلیمتر بارش داشته ایم.

او همچنین اظهار کرد: تیم‌های امدادی ۸۲ مورد از واحد‌های مسکونی را در مناطقی از جمله چادگان، فریدون شهر و فریدن را که دچار آب گرفتگی شده بودند را تخلیه و همچنین ۴۰ خانواده در روستا‌ها اسکان اضطراری داده شدند. برای بهبود اسکان این خانواده ها، لوازم امدادی از جمله پتو و مواردی از این دست میان آن‌ها توزیع شده است.

منصور شیشه فروش در مورد هجوم احتمالی ملخ‌ها به مزارع کشاورزی گفت: خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی استان اقدامات پیشگیرانه مناسبی از جمله سم پاشی و دیده بانی و ردیابی را انجام داده است. همچنین تا این لحظه گزارشی مبنی بر ورود ملخ‌ها به زمین‌های کشاورزی استان دریافت نکرده ایم.


انتهای پیام/م