لغو برپایی نمایشگاه‌های بهاره در لرستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، اسد عبداللهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: با توجه به شیوع کرونا ویروس و به منظور جلوگیری از ورود شهروندان به مکان‌های پر ازدحام امسال نمایشگاه‌های بهاره در سطح استان برپا نمی‌شود.

اسد عبداللهی روز پنجشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان افزود: اقلام مورد نیاز مردم برای سال نو از طریق تعاونی‌های کارگری و کارمندی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای با قیمت مصوب تامین و توزیع می‌شود.

او با اشاره به وضعیت خوب موجودی انبار‌های لرستان نسبت به سایر استان‌ها اظهار داشت: انبار‌های استان از کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم پر شده و هیچ گونه مشکلی در تامین این اقلام وجود نخواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان اضافه کرد: ۲ کارخانه تولید الکل استان در حال فعالیت هستند و یک کارخانه دیگر پس از اخذ مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی فعالیت خود را برای تولید الکل مورد نیاز استان آغاز خواهد کرد.

عبداللهی بیان کرد: یک کارخانه تولید ماسک در شهرستان بروجرد که سال‌ها تعطیل و از چرخه تولید خارج شده بود نیز راه‌اندازی شده و تولید ماسک را برای تامین نیاز استان آغاز کرده است.

معاون استاندار لرستان افزود: در مورد تعطیلی یا ادامه کار تالار‌ها و رستوران‌های سطح استان به تناسب شرایط، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد.

ابتلای چهار نفر در لرستان به کرونا تایید شده و بیش ۶۰ نفر نیز مشکوک به این ویروس هستند.

انتهای پیام/ر