اعمال محدودیت‌های ترددی در آرمستان کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،حجت الاسلام احمد شیرین سخن مدیرعامل سازمان آرامستان‌های کرمانشاه گفت : امسال با توجه به خطر انتشار کرونا ویروس تردد در ۲ هفته پایانی سال (پنجشنبه غریبان و آخر سال) را در آرامستان‌های کرمانشاه کنترل کنیم.

او گفت : بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تجمع بر مزار درگذشتگان بزرگترین تهدید برای سلامت بازماندگان است و به همین دلیل باید تردد در ۲ هفته آخر سال به‌صورت محدود و کاملا کنترل شده باشد تا از انتشار این ویروس جلوگیری شود.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های کرمانشاه افزود: در صورت مراجعه در جمعه غریبان و آخرسال به آرامستان‌ها از همراه آوردن کودکان، خردسالان و افرادی که ناراحتی‌های تنفسی دارند خودداری کنند و از توزیع مواد خوراکی با عناوین نذورات و خیرات خودداری شود.

او گفت: به مانند سال‌های گذشته از ورود وسائل نقلیه در این ۲ روز به محوطه آرامستان‌ها جلوگیری به‌عمل می‌آید و به دلیل خطر انتشار ویروس کرونا امکان بکارگیری خودرو‌های نقلیه عمومی مانند ون که سنوات گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفت مقدور نیست.

شیرین‌سخن با اشاره به اینکه روزانه تمامی تجهیزات و بخش‌های مختلف از جمله غسالخانه، سالن‌های تدفین و انتظار شست و شو و ضدعفونی می‌شوند، گفت: آموزش‌های لازم در این رابطه به تمامی کارکنان شاغل در این سازمان داده شده است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های کرمانشاه در تشکر از همراهی همشهریان در رعایت نکات بهداشتی و دوری از تجمعات درخواست کرد، در ۲ هفته پایانی سال و با توجه به خطرات احتمالی کرونا ویروس از مراجعه به آرامستان خودداری کنند .

 

 

انتهای پیام/د