به منظور مهار کرونا فروش ویژه اصناف جایگزین نمایشگاه شد

به منظور مهار کرونا فروش ویژه اصناف جایگزین نمایشگاه شدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسن شمسی پورمعاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در حالی که قرار بود در آستانه عید نوروز نمایشگاه بهاره در استان از ۱۵ تا ۲۴ اسفند با برپایی ۲۰۰ غرفه کالا‌های مصرفی و مورد نیاز مردم استان را عرضه کند، با شیوع ویروس کرونا برپایی این نمایشگاه لغو شد.

او افزود: به منظور مهار ویروس کورنا در استان، فروش ویژه در فروشگاه‌های منتخب جایگزین نمایشگاه بهاره شده است.

شمسی پور اضافه کرد: فروشگاه‌های منتخب که از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت با نصب بنر مشخص می‌شوند، اقلامی نظیر موادغذایی، کیف و کفش و پوشاک را با ارائه تخفیف به مردم استان عرضه می‌کنند.

او به تأثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار این استان اشاره کرد و گفت: با توجه به هشدار‌های پزشکی و راه اندازی کمپین‌های «در خانه بمانیم» برای مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، بازار استان رونق شب عید ندارد و رکود بر بسیاری از اصناف استان حکفرما شده است.

شمسی پورهمچنین با اشاره به تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز شب عید استان افزود: مردم از بابت تأمین کالا‌های اساسی و مورد نیاز خود نگرانی نداشته باشند و کالا‌ها به اندازه کافی تأمین و انبار شده است.

انتهای پیام/ف