ضرورت گسترش نهالستانها / پیشرفت شهر ها هشداری برای تخریب منابع طبیعی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید حسن میرعماد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در حاشیه مراسم روز درختکاری بیان داشت: درختکاری یکی از مؤلفه‌های مهم برای حفظ طبیعت است و مردم سرمایه ارزشمندی برای حفظ و نگهداری منابع طبیعی محسوب می‌شوند .
او روز درختکاری را فرصتی برای توجه بیشتر به فضای سبز دانست و افزود: باید همه کاشت درخت را جدی بگیریم و فضای کوچکی از محیط کار خود، زندگی را به کاشت نهال و درخت اختصاص دهیم تا از زیبایی الهی برخوردار شویم.

میرعماد با بیان اینکه تولید نهال در نهالستان‌ها استان سمنان به حفظ منابع آب و خاک کمک می‌کند، یادآور شد: ایجاد نهالستان‌ها علاوه بر اشتغالزایی موجب توسعه اقتصادی منطقه هم خواهد شد.
میرعماد گفت: امروزه توسعه و پیشرفت شهرها سبب آسیب و تخریب طبیعت شده است که باید برنامه‌هایی برای ترمیم طبیعت تدوین شود و اقداماتی برای جبران خسارت به طبیعت برنامه ریزی شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ادامه داد: افزایش مشارکت‌های مردمی، بهره گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و ایجاد حساسیت اقشار مختلف برای صیانت از عرصه های منابع طبیعی ، محیط زیست ضروری است.

او با اشاره به نقش مردم و مشارکت‌های تأثیرگذاردر عرصه‌های منابع طبیعی بیان کرد: مردم سرمایه ارزشمندی برای حفظ و نگهداری منابع طبیعی محسوب می‌شوند و این هفته فرصت مناسبی برای مشارکت اقشار مختلف جامعه در سراسر استان است.

میرعماد در پایان با اشاره به اهداف اجرای پروژه‌های آبخیزداری در سال جاری گفت: مهمترین دستاورد اجرای پروژه‌های آبخیزداری جلوگیری از فرسایش خاک، سیلاب، احیای قنات‌ها و چشمه‌ها و پویش گیاهی منطقه در استان سمنان است.

انتهای پیام / م