طرز تهیه پای گلابی

طرز تهیه پای گلابیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پای گلابی از راحت ترین دسر ها است و شما با رععایت دستور العمل ها می‌توانید این دسر خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم:

شیر ۱/۲ شیر پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
گلابی ۴ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
کرم تارتار ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و ۳ مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

۲-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.

برای تهیه کارامل:

۱-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و ۱۰۰ گرم از کره را درون تابه می‌گذاریم تا کره ذوب شود.

۲-سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می‌زنیم تا کاملا شکر حل شود.

۳-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.

۴-و سپس گلابی‌ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.

۵-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.

۶-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

۷-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.

۸-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

منبع: عصر ایران ۲

انتهای پیام/