طرز تهیه دسر نشا جنوبی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نشا به علت استفاده از موادی مشابه مواد اولیه ماقوت طعمی شبیه آن‌ها و البته بافتی لطیف‌تر دارد. بوشهری‌ها این دسر خوشمزه را بیشتر در ماه مبارک رمضان آماده و سرو می‌نمایند. نشا علاوه بر طعم بی‌نظیرش دستور تهیه بسیار آسانی نیز دارد.

طرز تهیه دسر نشا جنوبی

مواد اولیه:

نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

ابتدا نشاسته را به همراه یک پیمانه آب سرد درون ظرف مورد نظر بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و بقیه آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته هم بزنید تا نشا غلیظ شود. وقتی دسر خوب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را اضافه کنید و بعد از مدت زمان ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما آماده است می‌توانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین کنید.

منبع: فرهنگ غذا

انتهای پیام/