مراکز توزیع میوه به صورت روزانه ضدعفونی شود

مراکز توزیع میوه به صورت روزانه ضدعفونی شودبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، الله کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: برای توزیع میوه ایام تعطیلات نوروزی در این استان، تمامی پروتکل‌های بهداشتی در مراکز توزیع رعایت خواهد شد.

او افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت پیشگیری از گسترش آن باید ۸۰ نقطه عرضه میوه در استان به صورت روزانه ضدعفونی و گندزدایی شود.

نصیری اضافه کرد: افزایش مراکز توزیع میوه در تعطیلات پیش رو، با هدف جلوگیری از تشکیل صف‌های طولانی و پرهیز از شلوغی بازار در شرایط حساس کنونی، باید مورد توجه باشد.

او ادامه داد: بانک‌های عامل چهارمحال و بختیاری زمینه تأمین دستگاه‌های کارت خوان در مراکز تأمین میوه را انجام دهند تا از جابه جایی هرگونه پول نقد خودداری شود.

نصیری گفت: همکاری مردم و مسئولان در کنار یکدیگر به منظور مبارزه با ویروس کرونا می‌تواند در ریشه کنی سریع‌تر این ویروس فراگیر مؤثر باشد.

انتهای پیام/ف