عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست توییت کرد؛
محدودیت در ورودی شهر‌ها علت تاخیر کامیون‌های حمل مرسولات پستی

محدودیت در ورودی شهر‌ها علت تاخیر کامیون‌های حمل مرسولات پستیبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بهزاد اقبال‌زاده عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست کشور، محدودیت در ورودی شهر‌ها را یکی از علل تاخیر در ارسال مرسولات پستی و رسیدن آن‌ها به مقصد اصلی عنوان کرد، زیرا این محدودیت‌هایی که به دلیل کاهش شیوع ویروس کرونا در ورودی برخی شهر‌های کشور اعمال شده است باعث تاخیر در عبور و مرور کامیون‌های شرکت پست شده است.

اقبال‌زاده همچنین تعطیلی باربری ها، حرکت اتوبوس ها، قطار‌ها و هواپیما‌ها را باعث افزایش حجم مرسولات پستی شرکت پست و دلیل دیگر تاخیر در ارسال مرسولات پستی معرفی کرد. او از این تاخیر در ارسال بسته‌های پستی عذرخواهی کرد.


بیشتر بخوانید: سرپرست جدید منطقه پستی جنوب شرق استان تهران تعیین شد


در ادامه متن و توییت منتشر شده توسط عضو هیئت مدیره شرکت پست را مشاهده می‌کنید:

" با توجه به تعطیلی باربری‌ها ولغو حرکت اتوبوسها، قطار‌ها و هواپیما‌ها بخش عمده جابجایی مرسولات درکشور به شبکه پست منتقل شده است محدودیت در ورودی شهر‌ها هم باعث کندی وتاخیر درحرکت کامیون‌های شرکت ملی پست شده است از درک بالا و سعه صدرمشتریان سپاسگزار و بابت تاخیر‌های پیش آمده عذرخواهیم "

محدودیت در ورودی شهر‌ها علت تاخیر کامیون‌های حمل مرسولات پستی

انتهای پیام/