مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام عنوان کرد؛
تولید روزانه پنج هزار ماسک از محل درآمد موقوفات ایلام

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛حجت‌الاسلام مرتضی عزیزی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام گفت: به همین منظور تفاهم‌نامه‌ای با سپاه منعقد و با همکاری مشترک این تعداد ماسک تولید می‌شود.

او یادآور شد: ماسک‌های تولید شده بین مردم مناطق کمتر برخوردار و حاشیه شهر‌ها که دسترسی کمتری به وسایل و امکانات بهداشتی دارند، توزیع خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اظهار کرد: بخشی از هزینه تولید این ماسک‌ها از محل موقوفات استان تامین و پرداخت خواهد شد.

بر اساس اعلام محمد کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مجموع افراد مبتلا به ویروس کرونا در این استان ایلام سه رقمی شد و به ۱۰۱ نفر افزایش یافت.

به گفته  کریمیان، برای چهارمین روز متوالی فوتی نداشتیم و همچنین خوشبختانه تا کنون ۵۰ نفر بهبود یافته اند، و هم اکنون ۴۵ نفر بستری و قرنطینه و ۶ نفر نیز تا کنون فوت کرده اند.

منبع : ایرنا

انتهای پیام/ د