روش تهیه شاهی کورما خورش مرغ خوشمزه هندی‌

شاهی کورما یک خورش مرغ خوشمزه هندی‌به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهی کورما یک خورش مرغ خوشمزه و مقوی هندی‌ است که طرز تهیه آن در ادامه آمده است.  با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز شاهی کورما:

سینه مرغ: ۱ تکه (۲۵۰ گرم)

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): ۱ عدد

کره (ذوب شده): ۴ ق. س

آرد ذرت: ۱ ٫ ۵ ق. س

سیر (رنده شده): ۴ عدد

زنجبیل (رنده شده): ۱ ق. چ

هل سبز (پودرشده): یک دوم ق. چ

میخک (پودرشده): یک چهارم ق. چ

پودر دارچین: ۱ ق. چ

پودر بادام: ۵۰ گرم

ادویه گرام ماسالا: به میزان لازم

ماست: ۱ ق. چ

خامه: ۵ ق. س

زعفران دم کرده: ۱ ٫ ۵ ق. س

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت

۱ ٫ سینه مرغ را به ۴ برش طولی تقسیم کرده و آن را میان نایلونی بگذارید و با استیک کوب روی آن بکوبید تا نازک شود؛ ولی دقت کنید که له نشود.

۲ ٫ تخم مرغ را درون کاسه‌ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید.

۳ ٫ گرام ماسالا، نمک و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.

۴ ٫ سینه مرغ را از ابتدا درون تخم مرغ بزنید، سپس در مخلوط آرد بغلتانید. بعد داخل تابه‌ای حاوی مقداری روغن مایع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۵ ٫ پیاز را با کره و مقداری روغن داخل تابه‌ای سرخ کنید. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.

۶ ٫ هل سبز، میخک، دارچین، نمک و فلفل را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد پودر بادام (یا بادام هندی) را به آن افزوده و هم بزنید.

۷ ٫ ماست را به همراه زعفران به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد خامه را به مقداری از مواد اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه مواد افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

۸ ٫ بعد آن را روی سینه مرغ سرخ شده بریزید و همراه با پلو سرو کنید.

منبع: مجله سرآشپز

انتهای پیام/