مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خبرداد؛
تغییر خط تولید تعاونی های لرستان برای شکست کرونا

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، علی آشتاب مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: چندین تعاونی پوشاک در لرستان با توجه به شرایط تغییر تولید داده و برای کمک به مردم در مقابله با کرونا فعالیت می‌کنند.

او افزود: در این راستا زاگرس پوش روزانه ۱۵ هزار ماسک تولید می‌کند و به‌طور رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی لرستان و مردم قرار می‌دهد.

آشتاب با اشاره به اینکه تعاونی‌ها دیگر نیز فعالیت‌های خوبی دارند،ادامه داد: یک تعاونی که مانتو تولید می‌کند در حال حاضر به تولید ماسک می‌پردازد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهارداشت: یک کارگاه خیاطی این روز‌ها فقط پوشاک کادر درمانی بیمارستان‌ها را تولید می‌کند.

او گفت: کارگاه تولیدی خرمان هم خط تولید را به مواد ضد عفونی تغییر داده است.

آشتاب افزود: برخی مشاغل خانگی با هماهنگی بسیج محلات به تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی می‌پردازند و خوشبختانه فعالیت‌های خوبی انجام می‌دهند.

انتهای پیام/م