به خطر افتادن سلامت شهر در سفر‌های نوروزی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با وجود تعطیلی هتل‌ها و مراکز اقامتی، برخی از مردم با بی توجهی به هشدار‌ها، راهی شیراز شده تا تیر خلاصی بر پیکره سلامت شهر باشند .

دیروز و امروز، برخی ورودی‌های شهر، شاهد حضور مسافرانی بود که شیراز نیمه تعطیل را مقصد سفر‌های بی موقع خود انتخاب کرده اند.

مسئولان استان فارس اعلام کردند: همه اماکن گردشگری، تاریخی و اقامتی، رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها در استان فارس برای حفظ سلامت هم میهنان و شهروندان تعطیل شده است.

بر این اساس، هرگونه فعالیت گردشگری در استان ممنوع است و هیچکدام از شهروندان حق ندارند منازل، باغ‌ها، ویلا‌ها یا هر مکان دیگر را به مسافران و گردشگران اجاره دهند.

هتل‌ها، مهمانپذیرها، مدارس و مسافرخانه‌ها و سایر اماکن تعطیل است و تمامی فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌های آژانس‌های مسافرتی، دفاتر گردشگری و خدمات توریستی لغو خواهد بود و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

محدودیت ورود مسافران نوروزی به استان فارس اعمال می‌شود و کنترل‌های لازم در ورودی استان و شهر شیراز صورت می‌گیرد و بازرسان و ناظران دانشگاه علوم پزشکی در تمام ورودی‌های استان مستقر هستند و با همکاری نیروی انتظامی و پلیس راهور و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند و افراد مشکوک قرنطینه خواهند شد.

مسئولان استان فارس از هموطنان درخواست دارند به این استان و شهر شیراز سفر نکنند.

منبع: صدا و سیما

انتهای پیام/