کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در دلیجان

کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در دلیجانسرهنگ علی هاشمی، فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، از کشف ۱۱ دستگاه تلویزیون قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال خبر داد .

سرهنگ هاشمی گفت: در راستای اجرای طرح‌های ضربتی مقابله با کالای قاچاق ماموران ایست و بازرسی حین کنترل خودرو‌های عبوری در یکی از محور‌های اطراف شهرستان دلیجان به یک دستگاه وانت پیکان مشکوک شدند.

او  اضافه کرد: در عملیات ماموران انتظامی خودرو متوقف و پس از بازرسی از آن ۱۱ دستگاه تلویزیون ال‌ای دی قاچاق کشف شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان با اشاره به اینکه ارزش کالا‌های مکشوفه از سوی کارشناسان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک میلیارد ریال ارزیابی شده است خاطر نشان کرد: راننده خودرو در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

انتهای پیام/ ر