رولت اسفناج یک فینگر فود خوشمزه + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت‌های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌ها قرار می‌گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت.

رولت اسفناج یک فینگر فود خوشمزه + طرز تهیه

اسفناج یکی از انواع سبزیجات مقوی و خوش طعم است که برای تهیه انواع غذا‌هایی همچون بورانی و خورش‌های مختلف استفاده می‌شود. در واقع اسفناج جزو معدود سبزی‌هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می‌باشد.

این سبزی همه فن حریف برای سلامت و زیبایی پوست، لاغری، سلامتی قلب، تنظیم خواب، تقویت بینایی، رفع کم خونی، سلامت لثه و دندان، بهبود هضم غذا، تقویت رشد موها، درمان دیابت، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان ها، کاهش استرس و اضطراب و ... بسیار موثر می‌باشد.

در واقع وجود انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف در اسفناج باعث به وجود آمدن این همه خاصیت و فایده برای سلامتی شده است. وجود مواد معدنی، چون ویتامین A، آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آب، مواد نشاسته‌ای و… این ماده غذایی را جزو سالم‌ترین و البته راحت‌ترین غذا‌ها برای انسان‌ها قرار داده است.

شما می‌توانید به راحتی رولت اسفناج را در منزل تهیه و آماده کنید و از طعم خاص و خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید. همچنین اسفناج در شکل‌های مختلف و با روش‌های متفاوتی طبخ و سرو می‌شود که می‌توانید هر یک را مطابق میل و سلیقه خود انتخاب کنید.

از دیگر انواع پیش غذا‌های خاص و خوشمزه می‌توان به رولت سوخاری، تارت گوجه و ریحان، قارچ سوخاری با سس پنیر و بورک سبزیجات اشاره کرد.

مواد لازم

اسفناج: ۱ کیلوگرم
سبزی شنبلیله خشک شده: نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
قارچ: نصف پیمانه
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
کنسرو نخود فرنگی: نصف پیمانه
کنسرو ذرت: نصف پیمانه
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا اسفناج‌ها را بخارپز کرده و سپس در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله ۲

سپس اسفناج‌ها را ساطوری خرد کنید و در یک ظرف بریزید.

مرحله ۳

تخم مرغ ها، شنبلیه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله ۴

در یک قالب نسوز کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و مایع را در ظرف صاف کنید.

رحله ۵

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید و سپس قالب مواد را درون فر بگذارید.

مرحله ۶

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه کوکو شما آماده است، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.

مرحله ۷

سپس کوکو را برش دهید، ولی در ابعاد بزرگ. (توجه داشته باشید که کوکو باید نازک باشد).

مرحله ۸

در یک ظرف دیگر فلفل دلمه‌ای خردشده، نخود فرنگی، پنیر، ذرت، قارچ‌ها و کمی نمک و فلفل افزوده و کاملا مخلوط کنید.

مرحله ۹

این مواد را در سطح کوکو پخش کنید.

مرحله ۱۰

سپس کوکو را رول کنید و در یک سلفون قرار دهید و یک روز در یخچال بگذارید تا کاملا آماده شود.

مرحله ۱۱

بعد از گذشت مدت زمان بیان شده رولت اسفناج را از سلفون خارج کرده و در دیس قرار دهید.

مرحله ۱۲

می‌توانید پس از تهیه رول کوکو آن را به قطعات منظم برش دهید و سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/