مخزن ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام در خارگ بهره‌برداری شد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیر عامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: مخزن شماره ۱۹ ذخیره نفت خام در جزیره خارگ به منظور حفظ و ارتقای ظرفیت ذخیره سازی نفت خام به دست توانمند متخصصان داخلی بازسازی، نوسازی و بهسازی شده است.

عباس اسدروز افزود: این مخزن مطابق استاندارد‌های مربوط، فرایند آزمایش ایستایی برای اطمینان از صحت عملکرد بدنه، کف و دیگر اجزای مخزن پس از انجام تعمیرات را سپری کرده است.

او ادامه داد: تعمیرات اساسی مخازن و بهبود شرایط ذخیره سازی در مناطق عملیاتی خارگ و شمال کشور، همواره از اولویت‌های شرکت بوده و اکنون تعمیرات اساسی مخزن شماره ۱۹ پایانه نفتی خارگ با ظرفیت ۵۰۰ هزار بشکه اجرا شده است.

مدیر عامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران بیان کرد: این شرکت با ماموریت دریافت، ذخیره سازی، بارگیری و صادرات نفت خام و میعانات گازی در حوزه بالادستی صنعت نفت به عنوان آخرین حلقه از زنجیره تولید انرژی کشور به شمار می‌رود و تقویت توان چانه زنی در معاملات بین المللی، یکی از وظایف اصلی شرکت محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ک