تئاتر آغوش مرگ به صورت اینترنتی در شیراز اجرا می شود.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز، (آغوش مرگ) نام
تئاتر زندهای است که مبارزهای تنها در رینگ به گونه اینترنتی با نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی و بازی شیما پور سهم الدین از جمعه ۱۵ فروردین جاری به مدت ۷ شب ساعت ۱۷.۳۰ نمایش داده میشود.
مسعود احمدی کارگردان این تئاتر در خصوص در متن دعوت نامه این نمایش نوشته است، وقتی توی خونه تنهایی و کاری ازت برنمیآید، آن وقت تنها راهی که داری مبارزه است، مبارزه با سایه ها، در و دیوار و با ویروسی که همه را ازت دور کرده فارغ از هر جغرافیایی، انگار ملکهای زخمی که داخل یه کندو گیر افتاده و بقیه زنبورها دارن تو آغوش خودشان تو را فشار میدهند تا از گرما بمیری و تنها کاری که باید انجام بدی زنده ماندن است.
این اثر با برداشتی از نمایش (کندو) به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی و بازیگری شیما پورسهم الدین است که به گونه زنده و در ایام قرنطینه برای علاقه مندان به هنر تئاتر به آدرس @masoudahmadi1360 نمایش داده می شود.
انتهای پیام/ت