پوتین: احتمالا تولید نفت روزانه ۱۰ میلیون بشکه کاهش خواهد یافت

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با اعلام آمادگی مسکو برای دستیابی به توافق با "اوپک پلاس" و آمریکا و کاهش تولید نفت گفت: احتمالا تولید نفت روزانه ۱۰ میلیون بشکه یا اندکی بیشتر کاهش خواهد یافت.

او افزود: کاهش تولید نفت باید از فهرست نفت‌های دارای کیفیت درجه یک صورت گیرد.

رئیس جمهور روسیه گفت: با دونالد ترامپ درباره وضعیت بازار نفت صحبت کردم و همه ما از این وضعیت نگران هستیم.

او گفت: کاهش تولید نفت باید بر اساس اصل شراکت همگانی صورت گیرد. اوضاع در بازار‌های جهانی انرژی کماکان بغرنج و تقاضا در حال کاهش است. اوضاع کنونی بازار جهانی انرژی موجب تضعیف سرمایه گذاری و تهدید نیروی کار می‌شود.

رئیس جمهور روسیه گفت کشورش همیشه خواهان ثبات درازمدت در بازار‌های نفت است و با قیمت ۴۲ دلار در هر بشکه نفت راحت است.

او افزود: روسیه وضعیت بازار نفت را با در نظر گرفتن منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان تحلیل می‌کند. باید منافع همه طرف‌های سهیم در بازار نفت در نظر گرفته شود و فقط در این صورت است که می‌توان به توافق عادلانه‌ای دست یافت.

پوتین گفت: به نظر می‌رسد عربستان با اقدامات اخیر تلاش می‌کند از دست رقبای خود در زمینه تولید "نفت شیل" خلاص شود و تا حدودی در این زمینه موفق بوده است.

انتهای پیام/