سیر صعودی منحنی مبتلایان به کرونا با رعایت نکردن فاصله اجتماعی

سیر صعودی منحنی مبتلایان به کرونا با رعایت نکردن فاصله اجتماعیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با حضور مردم در جامعه و رعایت نکردن فاصله اجتماعی و ضوابط بهداشتی شاهد پیک مجدد ویروس کرونا خواهیم بود.

او افزود: تمام تلاش کادر درمان چهارمحال و بختیاری بر این بود که منحنی بیماری به شکل قله کوه نباشد و ارتفاع منحنی کم باشد؛ گرچه این اتفاق افتاد، اما هم اکنون در اوج شیوع این بیماری هستیم.

شیرانی اضافه کرد: وقتی به اوج بیماری برسیم به این معنی نیست که بلافاصله منحنی بیماری سقوط کند بلکه در صورت رعایت موارد بهداشتی دو تا چهار هفته طول می‌کشد.

او ادامه داد: گرچه مدت قرنطینه طولانی شده، اما در صورت رعات نکردن وارد بهداشتی شاهد چندین پیک در چهارمحال و بختیاری خواهیم بود.

شیرانی گفت: با دوری از تجمع، رعایت فاصله اجتماعی و ضوابط بهداشتی این بیماری سیر نزولی پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ف