۷۰ درصد نخلستان‌های مهرستان گرده‌افشانی شد

۷۰ درصد نخلستان‌های مهرستان گرده‌افشانی شدعبدالله سپاهی مدیر جهاد کشاورزی مهرستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: چهار هزار و ۱۱۵ هکتار از باغات مهرستان را نخلستان‌های خرما تشکیل داده که ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

او ادامه داد: مراحل گرده افشانی خرما هر ساله از نیمه دوم اسفند به مدت یک ماه در مهرستان انجام می‌شد که امسال به دلیل بارندگی انتظار می‌رود تا نیمه اول اردیبهشت به طول انجامد.

مدیرجهاد کشاورزی مهرستان افزود: ۲۷ رقم خرما در این شهرستان کشت می‌شود که مضافتی و ربی بیشترین سطح را به خود اختصاص داده‌اند.

او  ابراز امیدواری کرد که با توجه به بارندگی‌های اواخر سال گذشته و بهار شاهد جهش قابل توجهی از محصولات کشاورزی در شهرستان باشیم.

انتهای پیام/گ