طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای
ازگیل ژاپنی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
تخم خردل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی

طرز تهیه:

ازگیل‌ها را بشویید و پوست بکنید و هسته‌ها را خارج کنید. سپس ازگیل‌ها را خرد کنید.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس زیره، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر خرد شده و ازگیل‌های خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.

منبع: کوک ایران 

انتهای پیام/