شله بریان زیره اصفهان + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شله بریان زیره اصفهان را آموزش می‌دهیم.

شله بریان زیره اصفهان + طرز تهیه

مواد لازم
برنج
۲ پیمانه
گوشت گوسفندی گردن یا دنده
۲۰۰ گرم
لپه‎
۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و زیره
قاشق مربا خوری

طرز تهیه

۱.گوشت و پیاز و کمی زردچوبه به صورت جداگانه پخته میشود.

۲.در این مرحله برنج خیس خورده را با کمی زردچوبه و لپه پخت میشود.

۳.وقتی مواد کامل پخته شد گوشت را با آب گوشت به برنج اضافه میکنیم و میگذاریم تا غذا پخته و جا افتاده شود.

۴.زیره شسته شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم تا با غذا جاافتاده شود.

۵.وقتی آب غذا کشیده و به صورت حلیم شد غذا را ورز میدهیم.

نوش جان


منبع: پاپیون

انتهای پیام/