کارخانه تولید ماسک ۳ لایه در منطقه ویژه پتروشیمی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سیاوش فرجی رئیس روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: یک کارخانه تولید ماسک سه لایه برای رفع نیاز استان خوزستان در مواقع بحران در منطقه ویژه پتروشیمی راه‌اندازی می‌شود.

 او افزود: اولویت نخست شرکت‌های پتروشیمی منطقه در مواقع بحران حفظ تولید و فعالیت‌هایی از جمله کاهش نیرو و شناسایی کارمندان دارای بیماری خاص است.

فرجی بیان داشت: همچنین دستورالعملی اجرا شد تا کارکنان شیفت کار صنایع پتروشیمی نیز حضور کمتری در محل کار خود داشته باشند.

رئیس روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تصریح کرد: شورای راهبردی صنایع پتروشیمی ۲۱ هزار بشکه نیم لیتری مایع ضدعفونی دست بر پایه الکل تهیه و در میان ادارات، بیمارستان‌ها و کارمندان به صورت رایگان توزیع کرده است.

این مقام مسئول گفت: با جذب یک سرمایه‌گذار و ایجاد بستر سرمایه‌گذاری به زودی کارخانه تولید ماسک سه لایه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی راه‌اندازی می‌شود و با آغاز به کار این کارخانه نیاز استان خوزستان در مواقع بحرانی مانند گرد و غبار و شیوع ویروس‌های این چنینی رفع خواهد شد.

او ادامه داد: شرکت اکسیرسازان به عنوان یک شرکت خصوصی در منطقه ویژه پتروشیمی با تعطیلی خط تولید خود، خط بسته‌بندی آب ژاول را راه‌اندازی کرده و تاکنون ۲۰ هزار بطری آب ژاول ۲.۵ لیتری را علاوه بر بسته‌بندی به کمک بسیجیان در مناطق محروم توزیع کرده است.