تولید روزانه دو هزار ماسک در امامزاده ستی فاطمه (س) در اصفهان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت الاسلام توسلی رئیس اداره اوقاف ناحیه یک اصفهان در خصوص اقدامات این اداره در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه اقدامات لازم در جهت ضدعفونی کردن امامزادگان و بقاع متبرکه صورت گرفت، اما با توجه به گسترش بیشتر بیماری از هفته سوم اسفند درب تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه بسته شد.

او ادامه داد: به موجب اتفاقات پیش آمده در همین راستا کارگاه تولید ماسک با کمک خیران در امامزاده ستی فاطمه راه اندازی گردیده که روزانه بیش از دو هزار عدد ماسک تولید و در بین نیازمندان و مراکز بهداشتی که در اولویت هستند پخش می‌کند.


رئیس اداره اوقاف وامورخیریه ناحیه یک اصفهان یادآور شد: با توجه به نیاز عموم مردم به ماسک توانستیم از اول تا ۲۴ فروردین ۴۸۰۰۰ هزار ماسک به ارزش ۹۶۰ میلیون ریال در بین مردم توزیع کنیم.

انتهای پیام/م