همکاری شرکت‌های پتروشیمی برای مقابله با کرونا ویروس

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امین معاویرئیس روابط عمومی شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) گفت: تاکنون ۴ جلسه شرایط اضطراری با حضور مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی با هدف بررسی اقدامات ضد کرونایی برگزار شده است.

او افزود: حدود ۲۵۰ میلیارد ریال برای مقابله با ویروس کرونا از سوی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی مصوب شده است و اقدامات موازی برای استمرار تولید و حفظ سلامت کارکنان با اجرای طرح غربالگری به صورت مستمر در حال اجرا است.

معاوی بیان داشت: تجهیز بیمارستان‌های شهرستان بندرماهشهر برای مقابله با ویروس کرونا را صنایع پتروشیمی بر عهده گرفته‌اند و بیمارستان طب صنعت پتروشیمی نیز تمام بیماران کرونایی شهرستان را به صورت رایگان زیر پوشش قرار داده است.

رئیس روابط عمومی شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) تصریح کرد: در مورد گندزدایی خیابان‌ها و معابر نیز شرکت پتروشیمی کارون با تأمین هزینه از سوی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی تاکنون ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر آب ژاول تولید و بین ۲۷ شهر استان خوزستان و ۱۳ استان دیگر توزیع کرده است. این میزان علاوه بر تامین نیاز مردم منطقه است.

این مقام مسئول ادامه داد: تالار معلم بندر ماهشهر که به عنوان نقاهتگاه ویژه بیماران کرونایی مشخص شده، از سوی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی تجهیز می‌شود.

انتهای پیام/م