۵۶ مرکز جامع سلامت دانشگاهی و غیر دانشگاهی عهده دار نمونه گیری کرونا

علی احسان پور سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با توجه به سیر صعودی شیوع کرونا ویروس، با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، علاوه بر نمونه گیری در بیمارستان‌های معین استان خوزستان، از این پس اقدامات شناسایی و نمونه گیری در مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته انجام خواهد شد.

او بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ مرکز ۱۶ ساعته دانشگاهی، ۱۹ مرکز ۲۴ ساعته دانشگاهی و ۱۶ مرکز ۱۶ ساعته غیردانشگاهی برای اقدامات تشخیصی و نمونه گیری آماده شده که اکنون از این تعداد ۲۰ مرکز ۱۶ ساعته دانشگاهی و ۶ مرکز ۲۴ ساعته فعال هستند و سایر مراکز برحسب نیاز آغاز بکار خواهند کرد.

احسان پور با بیان اینکه نمونه‌ها از همه شهرستان‌ها جهت تشخیص به ۲ آزمایشگاه تشخیصی کرونا ویروس در مرکز استان ارجاع می‌شوند، اظهار داشت: حداکثر زمان پاسخ دهی این ۲ آزمایشگاه، پس از تحویل نمونه ها، ۱۲ ساعت است و هر آزمایشگاه ظرفیت انجام و پاسخدهی به بیش از ۳۰۰ نمونه در روز را دارد.

او ادامه داد: با توجه به احتمال بروز بالای بیماری در اردیبهشت ماه، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور به عنوان دانشگاه مادر متولی سلامت استان، ظرفیت‌های بیشتری را برای مقابله و خدمت رسانی به هم استانی‌های عزیز فراهم کرده که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده و در صورت نیاز به تدریج فعال خواهند شد.

احسان پور تصریح کرد: به دستور فرهاد ابول نژادیان ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، همه نیرو‌های دانشگاه فعال بوده و در حال خدمات دهی به هم استانی‌ها هستند و لازم است مردم ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی، آمادگی مواجهه با موج گسترده بیماری را در روز‌های آتی داشته باشند.

انتهای پیام/گ