ثبت نام ۱۶۰۰ مهابادی در سامانه بیمه بیکاری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، بارزان دانشمند رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهاباد گفت: از این تعداد، یک‌هزار و ۲۹ نفر درخواست بیمه بیکاری حوادث غیرمترقبه، ۴۱۳ نفر در قالب تعطیلی اختیاری کارگاه تولیدی و ۱۴۸ نفر نیز با پایان یافتن قرارداد خود درخواست بیمه بیکاری کرده‌اند.

او ادامه داد: مشمولان برخورداری از مقرری بیمه بیکاری ناشی از بیماری کرونا و همه کارگران بنگاه‌هایی که متاثر از بیماری کرونا کارشان را از دست داده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه bimebikari.mcls.gov.ir ثبت‌نام کنند.

دانشمند اظهار داشت: پس از بررسی‌های لازم و پایش متقاضیان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی تعلق یا تعلق نگرفتن مقرری به آن‌ها تا ۱۰ روز آینده از طریق پیامک اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهاباد بیان کرد: مقرری بیمه بیکاری تعیین‌شده تنها به کسانی تعلق می‌گیرد که مشمول هر سه قانون کار، تامین اجتماعی و بیمه بیکاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه‌شدگان اختیاری نظیر کارگران فصلی در پایان فصل کار می‌شود.

او با بیان اینکه کارگران ساختمانی، رانندگان تاکسی، اتوبوس، مینی‌بوس و کرایه‌ای بین‌شهری، دست‌فروشان و قالیبافان که برای خود کار می‌کنند و کارفرمایی ندارند مشمول بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری نمی‌شوند.

دانشمند افزود: متقاضی طرح باید کارگر مشمول قانون کار و بیمه تامین اجتماعی باشد و به عبارت دیگر از کارفرما حقوق و مزایا دریافت کند.

او از متقاضیان دریافت بیمه بیکاری خواست به منظور رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از تردد زیاد، بدون مراجعه به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این سامانه مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

هم‌اکنون از جمعیت ۲۴۰ هزار نفری مهاباد ۶۰۰ نفر به صورت ماهانه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ج