عصر امروز آسمان خراسان رضوی می بارد
آیدا فاروقی کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،گفت: بارش‌های رگباری پراکنده که از عصر امروز به ویژه در مناطق کوهستانی استان را فرا می‌گیرد تا روزهای پنج شنبه و جمعه ادامه دارد.
 
او افزود: این بارش‌های رگباری همراه با افزایش وزش باد و احتمال رعد و برق به ویژه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان از ابتدای این هفته آغاز شده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به بارش های رگباری در این مدت و آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها دور از انتظار نیست.

فاروقی بیان کرد: روند افزایشی دمای هوا که از ابتدای این هفته در خراسان رضوی آغاز شده است تا روز پنج‌شنبه ادامه دارد و از روز جمعه شاهد کاهش نسبی میانگین دما در مناطق مختلف استان خواهیم بود.

او تصریح کرد: قوچان با کمینه دمای هوای ۶ درجه سلسیوس و سرخس با بیشینه دمای هوای ۲۸ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت قبل بوده‌اند.
 
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی تاکید کرد: کمینه دمای هوای دیشب مشهد ۱۰ درجه سلسیوس بود که دوشنبه شب به ۱۲ درجه می‌سد و در شب‌های آینده نیز روند افزایشی آن ادامه دارد.

او اضافه کرد: بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در تربت‌حیدریه  با سرعت ۳۲ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
 
انتهای پیام//ف.س