چهار گروه استهلال ماه رمضان در بوشهر مستقر می‌شوند/ غروب امروز امکان رویت وجود ندارد

رئیس ستاد استهلال استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اینکه بر اساس محاسبات علمی امکان رویت هلال ماه وجود ندارد، تعداد گروه‌های استهلال و مکان‌های رصد کمتر شده و قرار است غروب امروز سه گروه در بوستان‌های ساحلی مرجان و شورا در شهر بوشهر و یک گروه با مشارکت اهل سنت در کنگان، هلال ماه را رصد کنند.

حجت الاسلام یعقوب بهمیاری ادامه داد: بر اساس محاسبات علمی غروب امروز هلال ماه مبارک رمضان رویت نخواهد شد و فردا آخرین روز از ماه شعبان خواهد بود.

او عنوان کرد: جمعه شب هلال ماه در ارتفاع بالایی قرار خواهد داشت و مردم می‌توانند آن را به خوبی ببینند.

در همین حال، عضو ستاد استهلال استان بوشهر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،گفت امروز ساعت ۱۹:۳۰ در ساحل بوشهر مستقر خواهیم شد. زمان غروب آفتاب ۱۹:۳۸ است و بعد از آن فقط ۱۷ دقیقه برای رصد هلال ماه وقت داریم. زیرا ماه به سرعت پس از غروب خورشید غروب خواهد کرد.

آقای لاوری افزود: ماه باید در زاویه مناسبی از خورشید قرار گیرد تا بتوان آن را دید. اکنون ماه در زاویه ۳ درجه نسبت به خورشید قرار دارد و به همین علت قابل رویت نخواهد بود. 

او بیان کرد: اگر ماه در زاویه‌ای به طور مثال ۷ تا ۸ درجه از خورشید قرار داشت می‌توانستیم آن را رویت کنیم.

این عضو ستاد استهلال بیان کرد: جمعه شب هلال ماه با ارتفاع بالایی در آسمان دیده خواهد شد و شاید این شبهه را ایجاد کند که شب دوم ماه مبارک رمضان است.

لاوری گفت: اگر ماه در زاویه مناسبی قرار داشته باشد حتی می‌توان یک ساعت پس از غروب خورشید، ماه را دید.

انتهای پیام/ک