نظارت جدی بر اغذیه فروشی ها
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  سیدمهدی میرجهانیان مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: نظارت و کنترل بر فعالیت تمام صنوف اغذیه فروشی در ماه رمضان به‌طور جدی در دستور کار کارشناسان این مرکز قرار دارد و در این راستا جلساتی با صنف اغذیه‌فروشان شامل رستوران‌داران، تالارداران، حلیمی‌ها، کبابی‌ها، کله‌پزی‌ها و دیگر فروشندگان برگزار و بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی تاکید شده است.

او با اشاره به تداوم شیوع بیماری کرونا گفت: طبق دستورالعمل‌های گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند مدیریت کرونا، اغذیه‌فروشان فقط می‌توانند به صورت بیرون‌بر فعالیت کنند و تحت شرایط خاص که تجمعی در محل صورت نگیرد و همه موارد توصیه‌ای و بهداشتی رعایت شود، می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان به مردم اطمینان خاطر داد که سلامت مردم در صدر اولویت‌ها قرار دارد و کارشناسان و کارکنان بهداشت محیط استان نظارت لازم را بر اغذیه فروشان دارند.

او  اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط با همکاری سایر نهاد‌ها مانند نیروی انتظامی و اصناف و همچنین نیرو‌های مردمی و بسیج به‌طور مستمر بر فعالیت واحد‌های صنفی و رعایت دستور‌های بهداشتی نظارت می‌کنند.

میرجهانیان با اشاره به روند بازرسی‌های صورت گرفته از صنوف مواد غذایی در اصفهان در چند روز اخیر گفت: در این بازرسی‌ها به‌طور ویژه سلامت مواد غذایی، بهداشت فردی و وضعیت ابزار و تجهیزات هم مورد بررسی قرار گرفت و مقدار زیادی مواد غذایی تاریخ گذشته یا غیرقابل مصرف در رستواران‌های سطح استان کشف و معدوم شد.

او از پُلمب برخی از واحد‌های صنفی فروش مواد غذایی به‌دلیل داشتن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و یا رعایت نکردن پروتکل بهداشتی در این مدت خبر داد.

انتهای پیام/ی