حمله ناو آمریکایی به کشتی ماهیگیری ونزوئلایی

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبگاه ال کارابوبنو، ناو آمریکایی در روز چهارشنبه در پی اتهامی واهی به کشتی ماهیگیری ونزوئلایی حمله کرد. در پی این حمله دو خدمه این کشتی مجروح شدند.

پس از آن‎‌که کشتی ونزوئلایی از دستور ایست بازرسی گارد ساحلی آمریکا امتناع کرد، مورد حمله گارد ساحلی آمریکا قرار گرفت. این اتفاق در حالی افتاده که که پرچم ونزوئلا بر روی این کشتی نصب شده بود.

در بیانیه گارد ساحلی آمریکا آمده است که نیرو‌های آمریکایی این کشتی ماهیگیری ونزوئلایی را در جنوب غربی اقیانوس آرام توقیف کرده است. این کشتی به بهانه جلوگیری از قاچاق مواد مخدر توقیف شده است.

همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در آمریکای لاتین و کشور ونزوئلا، این کشور تحت تحریم‌های آمریکا با چالش‌های بسیاری مواجه شده است.

مقامات این کشور بارها تاکید کرده‌اند که تحریم‌های آمریکا موجب اختلال در روند درمان ویروس کرونا در ونزوئلا شده است.

نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در این‌باره گفته بود که آمریکا با پیگیری تحریم‌ها آن هم در شرایط سخت شیوع کرونا به دنبال کشتن مردم ونزوئلاست.

انتهای پیام/