اولین جلسه شورای قضایی استان در سال جدید
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: محمدرضا حبیبی رییس کل دادگستری در جمع مسؤولان عالی قضایی و رؤسای سازمان‌های تابعه قوه قضاییه در استان بیان داشت: در دنیای پرتلاطم ناشی از ویروس کرونا که همه قدرت‌های دنیا به تکاپو افتاده و نگران اقتصاد کشورهایشان هستند مقام معظم رهبری (مد ظله) با نامگذاری سال جدید به نام «جهش تولید» با امیدآفرینی متأثر از این نامگذاری حکیمانه، شور و حرارت در راستای تحقق آن را در دل‌ها زنده نمودند و از همان آغازین روز‌های سال جدید شاهد به ثمر نشستن و عملیاتی شدن آن در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه سلامت و مقابله با ویروس منحوس کرونا در کشور بودیم و این از ویژگی‌ها و جلوه‌های آشکار تفاوت یک نظام دینی اسلامی با سایر نظام‌ها و حکومت‌ها محسوب می‌شود.

او افزود: بی شک با کمک آحاد ملت و همت مسؤولان با جهت گیری صحیح زمینه رشد و شکوفایی اقتصاد و تولید بیش از پیش در کشور فراهم خواهد شد.

رییس کل دادگستری استان اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: از آنجایی که یکی از راهبرد‌ها و چشم انداز‌های قوه قضاییه در مسیر تحول مبارزه با فساد است این امر با شدت و سرعت بیشتر در دستگاه قضایی استان در دستور کار می‌باشد.

حبیبی با بیان اینکه مبارزه با فساد به معنای ایجاد مشکل در چرخه تولید نیست، گفت: حساب تولیدکنندگان و سرمایه گذاران سالم در امر تولید با مفسدان، قاچاقچیان و دلالان کاملاً جداست و قضات شریف با تیزبینی و ظرافت لازم ضمن برخورد قاطع با مجرمان و مانع تراشان عرصه تولید با حمایت همه جانبه در زمینه رونق اقتصاد گره گشای مشکلات در این حوزه حساس و مهم خواهند بود.

عالی‌ترین مقام قوه قضاییه در استان در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم الکترونیکی شدن خدمات در دستگاه قضایی تأکید کرد و گفت: توسعه و ارتقای فناوری‌های الکترونیک قضایی باید در همه حوزه‌ها و بخش‌ها در دستور کار قرار گیرد تا مقدمات کمترین حضور مردم در دادگستری‌ها و سازمان‌ها فراهم شود و با بهره گیری حداکثری از این فناوری‌ها رسیدن به عدالت الکترونیک به سرعت محقق شود.

گفتنی است یکی از مصوبات جلسه قبل شورای قضایی استان الکترونیکی شدن پاسخ به استعلامات و مکاتبات در دو سازمان پزشکی قانونی و ثبت اسناد و املاک استان بود که در پزشکی قانونی بیش از ۵۰ و در اداره کل ثبت اسناد و املاک بیش از ۹۰ درصد تحقق یافته است و این روند رو به افزایش می‌باشد.
 
 
 
انتهای پیام/ش