برخورد با متخلفان احتمالی در توزیع اقلام ضروری

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛گودرز فهیمی رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت : گشت‌های بازرسی تعزیرات حکومتی ویژه ماه رمضان از سی و یکم فروردین ماه در تمام نقاط استان کرمانشاه آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

او گفت : در این میان بازرسانی از سازمان صمت، مرکز بهداشت، اتاق اصناف و رؤسای شعبات تعزیرات حکومتی نسبت به رصد بازار و کنترل واحد‌های صنفی اقدام می‌کنند.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه افزود: در این راستا با تخلفات احتمالی در توزیع اقلام ضروری برخورد خواهد شد بنابراین واحد‌های صنفی موظف به رعایت قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار هستند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفین به صورت قانونی برخورد خواهیم کرد.

این مسئول ادامه داد: هدف از اجرای طرح مذکور با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای مردم برای برخی اقلام پرمصرف نظیر مواد پروتئینی، لبنیات، حلیم، آش، میوه و سبزی، خرما و زولبیا بامیه نظارت بیشتری بر واحد‌های عرضه این محصولات به عمل می‌آید.

فهیمی گفت: همچنین علاوه بر اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان با توجه به شیوع ویروس کرونا نظارت بر واحد‌های صنفی و عرضه و تولید کنندگان مواد شوینده، بهداشتی و ضدعفونی کننده نظیر ماسک، دستکش و الکل انجام خواهد شد تا از هر گونه گرانفروشی و احتکار جلوگیری شود.

او با تاکید بر اینکه با افراد متخلف به شدت برخورد خواهد شد، گفت: نظارت‌ها در دو نوبت صبح و عصر در سراسر استان انجام خواهد گرفت.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را از طریق سامانه ۱۲۴ یا ۱۳۵ اطلاع‌رسانی کنند تا در اسرع وقت با خاطیان برخورد شود .

 

 

انتهای پیام/د