کشف مقادیر زیادی اموال سرقتی در خانه مسکونی

کشف مقادیر زیادی اموال سرقتی در خانه مسکونی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سرهنگ عباس صارمی ساداتی فرمانده انتظامی مشهد گفت: تیم‌های تجسس کلانتری شفا مشهد در اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت‌های سریالی قطعات موتورسیکلت و خودرو به سرنخ‌هایی دست یافتند که منجر به ردزنی اموال مسروقه در خانه‌ای مسکونی شد.
 
او افزود: ماموران کلانتری شفا به طور نامحسوس خانه پلاک ۲۰ که در کوچه‌ای بود را تحت نظر قرار دادند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، خانه مذکور را مورد بازرسی قرار دادند.
 
فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: در این عملیات ضربتی مقادیری اموال مسروقه شامل ۵۷ قلم قطعات موتورسیکلت و ۱۸۴ قلم قطعات خودرو کشف شد.
 
صارمی بیان کرد: در این عملیات فردی که در خانه مذکور حضور داشت و متهم به مالخری اموال مسروقه است دستگیرو با دستورات مقام قضایی تحقیقات درباره پرونده ادامه دارد.
 
انتهای پیام//ز.ق