جمع آوری بیش از ۷۰۰ میلیون ریال کمک نقدی برای تهیه بسته‌های غذایی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجید حمزه مسئول سازمان بسیج مهندسان عمران و معماری اصفهان درباره اقدامات بسیج مهندسان عمران و معماری استان اصفهان در راستای مبارزه با کرونا اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا مهندسان بسیجی عمران و معماری همگام با سایر نیرو‌های داوطلب، خیران و بسیجیان به عرصه مبارزه با کرونا وارد شدند و برای ریشه کنی این بیماری تلاش‌های ارزنده‌ای انجام دادند.

او تصریح کرد: در این راستا ۱۳۰ بسته غذایی، ۲۱۱۰ ماسک، ۴۵۰ عدد دستکش، ۲۷۰ لیتر ماده ضدعفونی کننده و ۱۰۰ لیتر ماده شوینده توسط بسیجیان و اقشار سازمان بسیج مهندسین عمران برای مبارزه با کرونا تولید شده تا در مراکز درمانی و در میان محرومان توزیع شود. همچنین مبلغ یک میلیارد و ۲۰ میلیون ریال نیز توسط این سازمان برای خرید اقلام بهداشتی، ماسک و دستکش جذب شده است.

مسئول سازمان بسیج مهندسان عمران و معماری اصفهان خاطرنشان کرد: نزدیک به ۳۰۰ نفر از بسیجیان این سازمان به کمک سایر بسیجیان شتافته و در زمینه ضدعفونی، مشاوره و غربالگری فعال بوده‌اند. همچنین در راستای تولیدات فرهنگی و عملیات روانی اقداماتی از سوی بسیجیان مهندسان عمران و معماری انجام شده است.

او به اقدامات انجمن‌ها و ان. جی. او‌های مرتبط با بسیج مهندسین عمران و معماری استان نیز اشاره و بیان کرد: در این راستا، ۳۵۰۰ بسته غذایی، ۱۰۰ هزار ماسک، ۱۰ هزار عدد دستکش و ۱۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده تولید و توزیع شده است و ۶ هزار بسته غذایی میان نیازمندان توزیع شده است.

حمزه به رزمایش کمک مومنانه و حضور فعال بسیجیان مهندس عمران و معماری در این طرح اشاره و خاطرنشان کرد: از زمان آغاز طرح تا به امروز سمن‌ها، گروه‌ها و خیران مرتبط با این سازمان فعال شده که اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی می‌کنند.

او ادامه داد: به عنوان مثال در یکی از گروه‌های فعال مجازی مرتبط با این سازمان تاکنون بیش از ۷۰۰ میلیون ریال کمک نقدی برای تهیه بسته‌های غذایی جمع‌آوری شده است و دیگر اعضای سازمان نیز هر کدام به نوبه خود با کمک خیریه‌ها و ارتباط با خیران به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی پرداخته‌اند. همچنین مکاتبات، پیگیری‌ها و جلسات مختلفی در زمینه بهره‌مندی از انجمن‌ها و سازمان‌های مهندسی انجام گرفته که در این امر خداپسندانه به نحو احسن شرکت کنند.

مسئول سازمان بسیج مهندسان عمران و معماری اصفهان در پایان گفت: به برکت این طرح افراد و خیران زیادی شناسایی و با یکدیگر مرتبط شده‌اند که برای همدلی و کمک‌های مشفقانه مشتاق‌اند. امیدواریم این فرهنگ در همه آحاد مردم، برای ایجاد و انجام «مشق مهربانی» ترویج یابد.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/م