طرز تهیه گندمک در خانه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گندمک همان دانه‌های بوداده گندم است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یکی از تنقلات خانگی مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه گندمک در خانه


مواد لازم
گندم ۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک یا شکر به میزان لازم

دستور تهیه:

گندم را همراه با آب به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
دانه‌های گندم را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
پس از خشک شدن دانه‌های گندم، آن‌ها را در یک صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند، ولی مراقب باشید تغییر رنگ ندهند.
در انتها کمی نمک یا شکر روی آن‌ها بپاشید تا مزه دار شوند.

منبع: ستاره

انتهای پیام/