برای اولین بار در کشور؛
تولید انبوه کینوآ در بمپور

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: کشاورزان بمپوری، امسال ۲۰ هکتار از اراضی خود را به کشت کینوآ اختصاص داده اند و اکنون شاهد موفقیت این نوع کشت هستیم.

هودیانی پیش بینی کرد: از هر هکتار، ۲ تن محصول برداشت شود.

او افزود: کینوآ، پروتیئن‌های فراوانی دارد و تقریبا ۵ برابر مغذی‌تر از گندم و برنج و جایگزین مناسبی برای بسیاری از غلات است.

مدیر جهاد کشاورزی بمپور ادامه داد: اکنون می‌توان برای تولید بیشتر این محصول سرمایه گذاری کرد.

خاستگاه این گیاه کشور‌های آمریکای جنوبی است و انواع محصولات فرآوری آن که در فروشگاه‌های داخل کشور به فروش می‌رسد، وارداتی است.

کینوآ بسیار سهل الهضم بوده و می‌تواند جایگزین مناسبی به جای گندم و برنج برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک باشد.

این محصول در بین ورزشکاران نیز بسیار پرطرفدار است.

کینوآ، در آب و هوایی گرم و خشک پرورش می‌یابد و در مقابل کم آبی مقاوم است و این همان شرایط آب و هوایی اغلب نقاط سیستان و بلوچستان است.

کاشت این محصول از دو سال گذشته به صورت آزمایشی و سطحی بسیار محدود در برخی از استان‌های کشور انجام شده است.

انتهای پیام/گ