عضو شورای شهر تهران مطرح کرد؛
فرونشست زمین، سیل و زلزله ۳ چالش مدیریت شهری تهران

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا نژاد بهرام رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: شهر تهران همواره با ۳ دغدغه فرونشست، سیلاب و زلزله دست و پنجه نرم کرده است و باید گفت در این سه بخش به دلایلی از جمله بودجه تا به امروز نتوانستیم توفیقی کسب کنیم.

وی افزود: باید به مشکلاتی چون زلزله و سیلاب به شکل فرامنطقه‌ای نگاه کرد و نباید آن را در مقیاس محله‌ای دید.

نژاد بهرام ادامه داد: ۱۵ هزار هکتار بافت ناپایدار و بیش از ۳ هزار (۳ هزارو ۲۶۸ هکتار) هکتار بافت فرسوده داریم که ۱۵ درصد جمعیت پایتخت در بافت فرسوده زندگی می‌کنند و در تعریف بافت ناپایدار باید گفت ساختمان‌هایی وجود دارند که استحکام کافی ندارند.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: تاکنون ۴۵ درصد قطعه زمین‌های بافت فرسوده پایتخت نوسازی شده اند، اما نکته حائز اهمیت این است که ما به دنبال درجا سازی هستیم و تا امروز قطعه زمین‌ها نوسازی شده اند.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران افزود: قطعات زمین بافت فرسوده نوسازی شده اند و به فضاهایی چون انبار تبدیل شدند و می‌توان گفت برای نوسازی بافت فرسوده با مشکل فرسوده سازی مواجه هستیم.

نژاد بهرام ادامه داد: در سال ۹۴ از صد پلاک نوسازی شده برداشت اطلاعات شد و در بررسی‌ها مشخص شد ۴۵ درصد ساختمان ها استحکام لازم را ندارند، به همین دلیل رویکرد مدیریت شهری باید به سمت ارتقای کیفیت ساخت حرکت کند.

او بیان کرد: در سال۹۷ تفاهم نامه با سازمان استاندارد و نظام مهندسی به امضاء رسید که موضوع شناسنامه فنی ملک و مهندسی چهار ناظره در آن مطرح شد، اما تنها یک موضوع مورد توجه قرار گرفت و آن موضوع این بود که آیا این دست از اقدام‌ها هزینه ساختمان را افزایش می‌دهد یا خیر؟ اما بعد از روی کار آمدن شورای پنجم اقدام‌های خوب و موثری در حوزه ساختمان و ماده ۱۰۰ انجام شده است.

عضو شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران نشان داد به دنبال مسائل مالی در اجرای طرح ترافیک نیست، زیرا از ابتدای شیوع ویروس کرونا مدیریت شهری هزینه‌های بسیاری برای ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام داد و ما متعهد هستیم که سلامت مردم را حفظ کنیم.

انتهای پیام/