به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سرهنگ محمد معظمی گودرزی، فرمانده انتظامی شهرستان کرج گفت: ماموران گشت کلانتری ۱۱ مرکزی در حین گشت زنی در سطح حوزه یک سارق خودرو را در حین سرقت مشاهده و برای دستگیری وی وارد عمل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج افزود: با بیان این که سارق بلافصله پس از مشاهده ماموران اقدام به فرار کرد، افزود: در ادامه ماموران به تعقیب متهم پرداختند که در نهایت با هوشیاری و سرعت عمل ماموران فرد متواری دستگیر و به کلانتری منتقل شد.
سرهنگ معظمی گودرزی گفت: در تحقیقات اولیه ماموران مشخص شد متهم با شناسایی خودروهای فاقد لوازم بازدارنده در ساعات پایانی شب اقدام به سرقت ضبط و باند آنها کرده و لوازم سرقتی را به فردی که دارای فروشگاه لوازم لوکس خودرو بوده میفروخت.
او با اشاره به دستگیری مالخر اموال مسروقه افزود: در بازرسی از فروشگاه نامبرده تعداد ۶۸ دستگاه ضبط و پخش و ۳۶ دستگاه باند سرقتی به ارزش تقریبی یک میلیارد ریال کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج گفت: در بازجویی به عمل آمده از سارق دستگیر شده، متهم به جرم خود مبنی بر ۱۵ فقره سرقت لوازم خودرو اعتراف که در این رابطه پرونده تشکیل و با هماهنگی مقام قضائی برای تحقیقات تکمیلی به پلیس آگاهی استان ارسال شد.
انتهای پیام/ ر.خ